۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور
تاریخ ایجاد : ۱۴۰۱ شنبه ۱۳ اسفند   تعداد بازدید : 85

📢 مهلت ثبت نام کاندیداتوری در انتخابات کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم‌ پزشکی جیرفت به پایان رسید.

🔸به گزارش روابط عمومی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم‌ پزشکی، ثبت‌نام کاندیداتوری در انتخابات کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی از تاریخ ۵ اسفند آغاز و در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ به پایان رسید.

🔹طبق گزارش کمیته اجرایی انتخابات کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، ۴۱ نفر از دانشجویان، از دانشکده های پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری-مامایی و بهداشت جهت کاندیداتوری در انتخابات کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی ثبت‌نام نموده‌اند.

🔸انتخابات کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم‌ پزشکی جیرفت روز یکشنبه مورخ ۱۴ اسفند در محل معاونت تحقیقات و فناوری، روبه‌روی معاونت فرهنگی دانشجویی (ساختمان خیریه، بلوار پاسداران، محل سلف دانشگاه) ساعت ۱۰ الی ۱۴ برگزار می‌گردد.

🔔 لیست نهایی کاندیدای انتخابات کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی در پایین این پیام درج می‌شود.

💠 روابط عمومی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

لیست نهایی کاندیدای انتخابات کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی