۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور
تاریخ ایجاد : ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد   تعداد بازدید : 104

جلسه کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و معاون تحقیقات و فناوری برگزار شد.
📌به گزارش روابط عمومی
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر علی اصغر خیرخواه ظهر امروز در جلسه کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه با اشاره به اهمیت ارتقای دانش، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در امر پژوهش اظهار داشت: کمیته تحقیقات دانشجویی با حمایت دانشجویان شرایط و امکانات لازم برای تحقیقات دانشجویی را فراهم می آورد که این بهترین فرصت برای فعالیت‌های علمی دانشجوئی است.
وی با اشاره به عملکرد موفق کمیته دانشگاه طی سال گذشته و سه ماهه نخست سال جاری با توجه به ارتقای شاخص اچ و تعداد مقالات افزود: کسب مجوز قطعی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در سال گذشته دستاورد مهمی است که به عنوان یک نهاد مستقل فعالیت خواهد کرد.
خیرخواه تصریح کرد: عضویت دکتر محمدپورفریدونی دانشجوی پزشکی ورودی سال ۹۷ از اعضای کمیته دانشگاه به عنوان نماینده دانشگاههای تیپ سه در  شورای سیاستگذاری کمیته تحقیقات وزارت بهداشت نقطه قوتی برای دانشگاه است.
در این جلسه دانشجویان ضمن درخواست حمایت دانشگاه از برنامه های کمیته نظرات خود را مطرح کردند.

نظر شما :