۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور
تاریخ ایجاد : ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر   تعداد بازدید : 136

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از انتخاب دبیر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به عنوان Top Candidate دانشجوی پژوهشگر برتر سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکترهدیه عسکرپور ضمن تبریک این موفقیت اظهار داشت: دکتر محمد پورفریدونی دبیر کل کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در دومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موفق به کسب این عنوان شد.

وی ادامه داد: دبیر کل کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای دومین سال پیاپی به عنوان Top Candidate دانشجوی پژوهشگر برتر سال در بین دانشجویان کارشناسی و دکتری عمومی دانشگاه های تیپ سه معرفی شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از انتخاب مقاله برگزیده دبیر کل کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در یکی از پنل های تخصصی کنگره خبر داد.

دکترعسکرپور همچنین به برگزاری نشست شورای سیاستگذاری کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی در حاشیه بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: این نشست به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

وی افزود: دبیر کل کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این نشست به عنوان عضو اصلی شورا حضور داشت.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از حضور دانشجویان و سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و تصریح کرد: در این کنگره علمی مقالات دانشجویان حمیدرضا فرهادی راد، ناصر ابراهیمی و حدیث افتخاری ارائه شد.

دکترعسکرپور ادامه داد: همچنین در این کنگره آقای محمد پورفریدونی بعنوان داور پنل سخنرانی نورولوژی و ENT، داور پنل پوستر مطالعات نظام سلامت و ارایه دهنده مقاله بود.

نظر شما :
captcha